Gecertificeerde therapeut in De Kwakel

contact

De Bowen-therapie helpt pijn, verminderde energie, beperking in bewegen en verhoogde stress op te lossen. Ook voor een pedicurebehandeling bent u welkom.

De praktijk

De praktijkruimte is op de eerste verdieping, zodat deze voor sommige mensen moeilijk te bereiken is. In deze situatie is het mogelijk dat ik u bij u thuis behandel.

Opleidingen

Door een jarenlange interesse in natuurlijke geneeskunde heb ik, Marjo Kandelaar, de opleiding tot Bowen Therapeut gevolgd bij Bowen Nederland (BowNed). Zowel de medische als de psychosociale basiskennis heb ik gevolgd volgens de huidige wet- en regelgeving. 

 

Mijn pedicureopleiding heb ik gevolgd bij TCI. Elk jaar doe ik diverse nascholingen om mijn kennis te onderhouden en te verbreden. Zo heb ik onder andere de opleiding Dorn Therapie gevolgd, omdat ik de wervelregulatie een mooie aanvulling op de Bowen-therapie vind. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in de MSTR, de basis van de Emmett Techniek en Triggerpointcoach. Momenteel ben ik bezig met de opleiding TFH (Touch for Health).

Lidmaatschappen

Bij een professionele praktijk hoort het lidmaatschap van een branchevereniging.
Daarom heb ik een lidmaatschap bij de NVST (De Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten), de CAT (Collectief Alternatief Therapeuten), de BPGZ (Beroepsvereniging Positieve Gezondheid Zorgverlener) en een aansluiting bij het RBCZ. (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Voor het pedicurewerk ben ik lid van Provoet

Hebt u een vraag over MarKand Bowen Therapie en Pedicure? Neem contact op!